
Vår mat
All vår mat lagas i vårt eget kök och vi är kända för vår goda vällagade mat. Vi använder sedan mycket länge enbart svenskt kött och utifrån säsonger och tillgång så mycket lokalproducerade livsmedel som möjligt.
Exempel:
Köttfärs: Hulkoffgården
Älgskav: Norrlandsvilt
Potatis: Lindkvist Potatis
Mejeriprodukter: Norrmejerier
Matsedel
Sallader, bröd, smör serveras till varje måltid. Med reservation för ändringar i matsedeln.
Vecka 3, 7, 11, 15, 19, 23, 27, 31, 35, 39, 43, 47, 51
Måndag: Makaroner och köttbullar
Tisdag: Potatisgratäng på kockens vis
Onsdag: Panerad fisk och potatis
Torsdag: Kebabgryta med ris
Fredag: Köttsoppa
Vecka 4, 8, 12, 16, 20, 24, 28, 32, 36, 40, 44, 48, 52
Måndag: Makaroner med köttfärs
Tisdag: Bygdegårdens köttgryta och potatis
Onsdag: Laxlåda
Torsdag: Kycklingcurry och ris
Fredag: Korvsoppa
Vecka 5, 9, 13, 17, 21, 25, 29, 33, 37, 41, 45, 49
Måndag: Spaghetti och köttfärssås
Tisdag: Gratäng med ris och kalkon
Onsdag: Fisk i ugn och potatis
Torsdag: Pannbiff och potatis
Fredag: Kycklingsoppa
Vecka 6, 10, 14, 18, 22, 26, 30, 34, 38, 42, 46, 50
Måndag: Tortillabuffé
Tisdag: Korvstroganoff och potatis
Onsdag: Chili con Carne och ris
Torsdag: Renskav och potatis
Fredag: Laxsoppa
Kontakta köket
Dick Greus
Tfn: 073 – 031 16 83