Vår mat

All vår mat lagas i vårt eget kök och vi är kända för vår goda vällagade mat. Vi använder sedan mycket länge enbart svenskt kött och utifrån säsonger och tillgång så mycket lokalproducerade livsmedel som möjligt.

Exempel:
Köttfärs: Hulkoffgården
Älgskav: Norrlandsvilt
Potatis: Lindkvist Potatis
Mejeriprodukter: Norrmejerier

 

 

Matsedel

 

Sallader, bröd, smör serveras till varje måltid. Med reservation för ändringar i matsedeln.

 

Vecka 3, 7, 11, 15, 19, 23, 27, 31, 35, 39, 43, 47, 51

Måndag: Makaroner & köttbullar
Tisdag: Sjömanslåda
Onsdag: Pizzafisk & potatis
Torsdag: Kebabgryta med ris
Fredag: Köttfärssoppa

 

Vecka 4, 8, 12, 16, 20, 24, 32, 36, 40, 44, 48, 52

Måndag: Chilistingad sojafärssås med pasta
Tisdag: Bygdegårdens köttgryta & potatis
Onsdag: Laxlåda
Torsdag: Kycklingcurry & ris
Fredag: Fisksoppa

 

Vecka 5, 9, 13, 17, 21, 25, 33, 37, 41, 45, 49

Måndag: Spaghetti och köttfärssås
Tisdag: Kasslergratäng med ris
Onsdag: Fisk i ugn och potatis
Torsdag: Pannbiff & potatis
Fredag: Kycklingsoppa

 

Vecka 6, 10, 14, 18, 22, 26, 34, 38, 42, 46, 50

Måndag: Tortillabuffé
Tisdag: Korvstroganoff & ris
Onsdag: Kycklingpasta
Torsdag: Viltgryta & potatis
Fredag: Laxsoppa

 

 

Kontakta köket

Dick Greus
Tfn: 073 – 031 16 83