Vår mat

All vår mat lagas i vårt eget kök och vi är kända för vår goda vällagade mat. Vi använder sedan mycket länge enbart svenskt kött och utifrån säsonger och tillgång så mycket lokalproducerade livsmedel som möjligt.

Exempel:
Köttfärs: Hulkoffgården
Älgskav: Norrlandsvilt
Potatis: Lindkvist Potatis
Mejeriprodukter: Norrmejerier

 

 

Matsedel

 

Vecka 1, 5, 9, 13, 17, 21, 25, 33, 37, 41, 45, 49

Måndag: Tacopasta med sojafärs
Tisdag: Kalops och potatis
Onsdag: Laxlåda
Torsdag: Kycklingcurry och ris
Fredag: Höstsoppa

 

Vecka 2, 6, 10, 14, 18, 22, 26, 34, 38, 42, 46, 50

Måndag: Spaghetti och köttfärssås
Tisdag: Kasslergryta Hawaii med ris
Onsdag: Fisk i ugn och potatis
Torsdag: Risgrynsgröt
Fredag: Cowboysoppa / aioli

 

Vecka 3, 7, 11, 15,19, 23, 27, 31, 35, 39, 43, 47, 51

Måndag: Tortillabuffé
Tisdag: Ugnskorv och potatis
Onsdag: Kycklingpasta
Torsdag: Viltgryta och potatis
Fredag: Laxsoppa

 

Vecka 4, 8, 12, 16, 20, 24, 32, 36, 40, 44, 48, 52

Måndag: Makaroner och oxjärpe
Tisdag: Sjömanslåda
Onsdag: Pizzafisk och potatis
Torsdag: Kebabwok med ris / kall sås
Fredag: Köttfärssoppa

 

 

Kontakta köket

Dick Greus
Tfn: 073 – 031 16 83