Vår mat

All vår mat lagas i vårt eget kök och vi är kända för vår goda vällagade mat. Vi använder sedan mycket länge enbart svenskt kött och utifrån säsonger och tillgång så mycket lokalproducerade livsmedel som möjligt.

Exempel:
Köttfärs: Hulkoffgården
Älgskav: Norrlandsvilt
Potatis: Lindkvist Potatis
Mejeriprodukter: Norrmejerier

 

 

Matsedel

 

Sallader, bröd, smör serveras till varje måltid.
Med reservation för ändringar i matsedeln.

 

Vecka (33, 37, 41, 45, 49)

Måndag: Makaroner & Köttbullar
Tisdag: Kebabgryta med Ris
Onsdag: Skärgårdsfisk & Potatis
Torsdag: Kokoskyckling med Pasta
Fredag: Köttsoppa

 

Vecka (34, 38, 42, 46, 50)

Måndag: Makaroner och Köttfärs
Tisdag: Biff stroganoff & Potatis
Onsdag: Laxlåda
Torsdag: Kycklingcurry & Ris
Fredag: Tacobuffé

 

Vecka (35, 39, 43, 47, 51)

Måndag: Pannbiff och Potatis
Tisdag: Spagetti & Köttfärssås
Onsdag: Panerad fisk & Potatis
Torsdag: Älgskavsfrestelse
Fredag: Kycklingsoppa

 

Vecka (36, 40, 44, 48, 52)

Måndag: Krämig Pastalåda
Tisdag: Korvsås & Ris
Onsdag: Bulgurwok med Kyckling och Mangocurrysås
Torsdag: Köttgryta & Potatis
Fredag: Laxsoppa

 

 

Kontakta köket

Dick Greus
Tfn: 073 – 031 16 83