Vår mat

All vår mat lagas i vårt eget kök och vi är kända för vår goda vällagade mat. Vi använder sedan mycket länge enbart svenskt kött och utifrån säsonger och tillgång så mycket lokalproducerade livsmedel som möjligt.

Exempel:
Köttfärs: Hulkoffgården
Älgskav: Norrlandsvilt
Potatis: Lindkvist Potatis
Mejeriprodukter: Norrmejerier

 

 

Matsedel

 

Vecka 1, 5, 9, 13, 17, 21, 25, 33, 37, 41, 45, 49

Måndag: Spaghetti och köttfärssås
Tisdag: Renskavsfrestelse
Onsdag: Panerad fisk med gräddfilssås och potatis
Torsdag: Risgrynsgröt
Fredag: Kycklingsoppa

 

Vecka 2, 6, 10, 14, 18, 22, 26, 34, 38, 42, 46, 50

Måndag: Tortillabuffé
Tisdag: Korvstroganoff och potatis
Onsdag: Pastalåda med kyckling
Torsdag: Chili con carne och ris
Fredag: Laxsoppa

 

Vecka 3, 7, 11, 15,19, 23, 27, 31, 35, 39, 43, 47, 51

Måndag: Makaroner och köttbullar
Tisdag: Sjömanslåda
Onsdag: Fiskgratäng och potatis
Torsdag: Thai kycklinggryta med ris
Fredag: Köttsoppa

 

Vecka 4, 8, 12, 16, 20, 24, 32, 36, 40, 44, 48, 52

Måndag: Pastagratäng med heta grönsaker
Tisdag: Gulaschgryta och potatis
Onsdag: Laxlåda
Torsdag: Kycklingwok med ris och currydressing
Fredag: Fisksoppa

 

 

Kontakta köket

Dick Greus
Tfn: 073 – 031 16 83