Vår mat

All vår mat lagas i vårt eget kök och vi är kända för vår goda vällagade mat. Vi använder sedan mycket länge enbart svenskt kött och utifrån säsonger och tillgång så mycket lokalproducerade livsmedel som möjligt.

Exempel:
Köttfärs: Hulkoffgården
Älgskav: Norrlandsvilt
Potatis: Lindkvist Potatis
Mejeriprodukter: Norrmejerier

 

 

Matsedel 2024

 

Sallader, bröd, smör serveras till varje måltid.
Med reservation för ändringar i matsedeln.

 

Vecka 1  [ 33, 38, 43, 48 ]
Måndag: Köttbullar med makaroner
Tisdag: Kycklingsås med couscous
Onsdag: Skinkgratäng med ris
Torsdag: Medelhavsfisk med potatis
Fredag: Cowboysoppa med bröd

Vecka 2  [ 34, 39, 44, 49 ]
Måndag: Pasta Palermo med kyckling
Tisdag: Biff Stroganoff med ris
Onsdag: Korvsås med potatismos
Torsdag: Laxlåda
Fredag: Tacobuffé

Vecka 3  [ 35, 40, 45, 50 ]
Måndag: Pannbiff med potatis
Tisdag: Fajita kyckling med pitabröd/ris
Onsdag: Krämig pastalåda med köttfärs
Torsdag: Fisk i ugn med potatis
Fredag; Köttsoppa med bröd

Vecka 4  [ 36, 41, 46, 51 ]
Måndag: Spaghetti med köttfärssås
Tisdag: Kycklingburgare med potatismos, currydressing
Onsdag: Kebabwok med ris, kebabsås
Torsdag: Mormorsköttgryta med potatis
Fredag: Skärgårdsoppa med bröd

Vecka 5  [ 37, 42, 47, 52 ]
Måndag: Makaroner med köttfärs
Tisdag: Thai Kyckling med ris
Onsdag: Panerad fisk med potatis och dillsås
Torsdag: Viltskavsgryta med potatis
Fredag: Korvsoppa med bröd

 

 

Kontakta köket

Meeri Greus
Tfn: 073 – 031 16 83