Vår mat

All vår mat lagas i vårt eget kök och vi är kända för vår goda vällagade mat. Vi använder sedan mycket länge enbart svenskt kött och utifrån säsonger och tillgång så mycket lokalproducerade livsmedel som möjligt.

Exempel:
Köttfärs: Hulkoffgården
Älgskav: Norrlandsvilt
Potatis: Lindkvist Potatis
Mejeriprodukter: Norrmejerier

 

 

Matsedel 2023

 

Sallader, bröd, smör serveras till varje måltid.
Med reservation för ändringar i matsedeln.

 

Vecka 1  [ samt 4, 9, 14, 19, 24 ]
Måndag: Makaroner och köttfärs / Vegetarisk sås
Tisdag: Curry kyckling med ris / Currygryta med kikärtor
Onsdag: Panerad fisk med potatis, kall sås / Rotfruktsmedaljong
Torsdag: Ungersk köttgryta med potatis / Ugnsrostade grönsaker med fetaost
Fredag: Tortillabuffé / Vegetariskt

Vecka 2  [ samt 5, 10, 15, 20, 25 ]
Måndag: Potatisbullar med bacon / Potatisbullar, coleslaw med keso
Tisdag: Nudelwok med kyckling / Vegetariskt
Onsdag: Chili con carne med ris / Chili sin carne
Torsdag: Risgrynsgröt med mjukt bröd & pålägg och fruktbit
Fredag: Laxsoppa

Vecka 3  [ samt 6; 11, 16, 21, 26 ]
Måndag: Spagetti med köttfärssås / Vegetarisk sås
Tisdag: Älgskav med potatis/ Grönsaksbiff caribean
Onsdag: Skärgårdsfisk med potatis
Torsdag: Lasagne / Vegetarisk lasagne
Fredag: Kycklingsoppa / Broccolisoppa

Vecka 4  [ samt 7,12, 17, 22, 27 ]
Måndag: Orientalisk kyckling med ris/Orientalisk grönsaksgryta
Tisdag: Pasta carbonara / Vegetarisk carbonara
Onsdag: Tacofisk med potatis
Torsdag: Köttgryta med ris / Vegetarisk gryta
Fredag: Korvsoppa / Spenatsoppa med ägg

Vecka 5  [ samt 8, 13, 18, 23, 28 ]
Måndag: Köttbullar med makaroner / Vegetariska bullar
Tisdag: Pasta Palermo med kyckling / Vegetarisk pasta Palermo
Onsdag: Laxlåda
Torsdag: Grillkorv med mos / Vegetarisk korv
Fredag: Köttfärssoppa / Vegetarisk soppa

 

 

Kontakta köket

Meeri Greus
Tfn: 073 – 031 16 83