Vår mat

All vår mat lagas i vårt eget kök och vi är kända för vår goda vällagade mat. Vi använder sedan mycket länge enbart svenskt kött och utifrån säsonger och tillgång så mycket lokalproducerade livsmedel som möjligt.

Exempel:
Köttfärs: Hulkoffgården
Älgskav: Norrlandsvilt
Potatis: Lindkvist Potatis
Mejeriprodukter: Norrmejerier

 

 

Matsedel 2023

 

Sallader, bröd, smör serveras till varje måltid.
Med reservation för ändringar i matsedeln.

 

Vecka 1  [ 34, 39, 44, 49 ]
Måndag: Korvstroganoff med ris / Halloumi stroganoff
Tisdag: Kycklingsås med fullkorns couscous / Rotsaksmedaljonger
Onsdag: Panerad fisk med potatis och kall dillsås
Torsdag: Viltgryta med potatismos / Ugnsrostade grönsaker med fetaost
Fredag: Tacobuffé / Vegetariskt tacobuffé

Vecka 2  [ 35, 40, 45, 50 ]
Måndag: Köttbullar med potatis / Vegetariska bullar
Tisdag: Rödcurry kyckling med pasta / Vegetariskt
Onsdag: Skinkgratäng / Vegetarisk gratäng
Torsdag: Kebabwok med ris / Vegetarisk
Fredag: Laxsoppa

Vecka 3  [ 36, 41, 46, 51 ]
Måndag: Spagetti med köttfärssås / Vegetarisk sås
Tisdag: Höstgryta med potatis / Grönsaksbiff
Onsdag: Krämig fisksås med pasta
Torsdag: Köttfärsgratäng med ris / Vegetarisk gratäng
Fredag: Kycklingsoppa / Broccolisoppa

Vecka 4  [ 37, 42, 47, 52 ]
Måndag: Pannbiff med potatis och sås / Vegetariska biffar
Tisdag: Sjömanslåda / Rotsaksgratäng
Onsdag: Medelhavsfisk med potatis
Torsdag: Asiatisk kycklinggryta med ris / Falafel
Fredag: Köttsoppa / Spenatsoppa med ägg

Vecka 5  [ 38, 43, 48, 1 ]
Måndag: Makaroner med köttfärs / Vegetarisk sås
Tisdag: Pasta Palermo med kyckling / Broccoligratäng
Onsdag: Laxlåda
Torsdag: Korv med mos / Vegetarisk korv
Fredag: Tex-mex soppa / Vegetarisk soppa

 

 

Kontakta köket

Meeri Greus
Tfn: 073 – 031 16 83